طرز تهیه
نیم کیلو گوشت چرخ کرده مرغ یا گوساله … پیاز یکعدد رنده شده فلفل سبز دلمه ای نصف پیمانه خرد شده یک قاشق چایخوری شکر سیر رنده شده دو حبه پودر زیره سبز یک قاشق چ پودر فلفل قرمز تند کمی گوجه فرنگی خرد شده ۴ عدد دستور پخت گوشت چرخ کرده رو همراه با پیاز تفت بدین و بعد سیر و ادویه جات و فلفل رو اضافه کنین . پس از اینکه گوشت سرخ شد گوجه فرنگی ها رو اضافه کنین تا وقتی که نرم بشن . حالا در طرفی جداگانه پنیر خامه ای و خامه و پودر فلفل رو مخلوط کنین و کنار بذارین . جداگانه گوجه فرنگی ها رو با سس گوجه فرنگی مخلوط کنین و داخل ظرف مخصوصی که قراره داخل فر گذاشته بشه بریزین . تورتیلا ها رو با مقداری از محلوط گوشت و خامه پر کنین و رول کنین . داخل طرف مخصوص بذارین . باقی مخلوط گوجه فرنگی و خامه رو روی نان های تورتیلا بریزین . پنیر چدار را روی همه مواد بپاشین و در فر داغ قرار بدین و حرارت رو روی ۳۵۰ درجه تنظیم کنین و مدت بیست الی ۲۵ دقیقه بذارین تا پنیرها آب بشن و مواد بپزن بقیه مواد: پنیر خامه ای ۱۵۰ گرم خامه یک چهارم پیمانه فلفل سبز خرد شده یک چهارم پیمانه سس گوجه فرنگی تند ( سالسا )یک پیمانه نان تورتیلا ۸ ورق ( نوعی نان گرد و نازک ) پنیر چدار رنده شده نصف پیمانه