طرز تهیه
مواد لازم: خمیر لازانیا میگوی متوسط: ۴ عدد ذرت: ۲۰ گرم سیر تازه: ۵ گرم زیتون: ۱۰ گرم پیاز:۵ گرم فلفل سبز: یک عدد متوسط لیموی برش خورده:یک عدد متوسط فلفل قرمز:به مقدار لازم پنیرخامهای:۲۰ گرم سس فونگی: ۴۰ گرم پنیر پارمسان: ۲۰ گرم پنیر موتزارلا: ۲۰ گرم روغن زیتون: به مقدار لازم روش تهیه: ابتدا میگوی پاک شده را در ترکیبی از فلفل سبز، لیموی برش خورده، پیاز و فلفل قرمز میخوابانیم که دست کم باید ۵ تا ۶ ساعت در این سس بماند. میگوی مزهدار شده را همراه ذرت، سیر و زیتون با حرارت ملایم در روغن زیتون تفت داده تا خوب سرخ شود و سپس روی خمیر لازانیا ترکیبی از سس پامادورو و سس آلفردو بنام «سس فونگی» را میمالیم و با قاشق چوبی یک لایه از پنیرخامهای و پنیر موتزارلا اضافه میکنیم و سپس میگوی خرد شده و ذرت را به آن اضافه کرده و در آخر مقداری پنیر پارمسان روی آن اضافه میکنیم. بنا به سلیقه خودتان زیتون حلقه شده یا ذرت یا سیر تازه را روی خمیر لازانیای رول شده قرار میدهیم. دمای فر ۲۸۰ درجه سانتیگراد و زمان پخت ۶ دقیقه است (گردآوری : انجمن ناجی)