مواد لازم برای 4 نفر
شیر سرد یک پیمانه
آرد برنج یک قاشق سوپخوری
شکر دو قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
زنجبیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: * شیر، آرد برنج، زنجبیل و شکر را داخل قابلمه میریزیم و مخلوط میکنیم تا آرد حل شود. باید توجه داشته باشیم که اگر شیر گرم باشد آرد باز نشده و فرنی یک دست و لطیف نخواهد شد. * حرارت را روشن میکنیم و از همین لحظه مدام باید هم بزنیم. * حدود 10 تا 15 دقیقه طول میکشد تا فرنی خودش را بگیرد. * به هم زدن را ادامه میدهیم تا فرنی به غلظت مطلوب برسد. * حال گلاب را افزوده و بعد از مخلوط کردن از روی حرارت برداشته و سرو میکنیم. نکته لازم به ذکر است فرنی بعد از این که حرارت خود را از دست داد دو تا سه برابر غلیظتر میشود