1- ادويهها را با آبليمو، روغن و كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد.
2- سينه مرغ را به اندازه مكعبهاي 2 در 2 سانتيمتر خرد كنيد و هر دو، سه عدد آن را به يك خلال دندان بكشيد. سيخهاي مرغ را در يك كاسه گرد قرار داده و مايه طعمدهنده را روي آن بريزيد. حداقل 2 ساعت در يخچال بگذاريد تا مرغ طعم بگيرد.
3- سيخهاي كوچك پينچيتو را روي منقل و توري مشبك كباب كنيد. اگر از فر استفاده ميكنيد سيخها را در سيني فر نسوز چيده و 20 دقيقه در دماي 200 درجه سانتيگراد آن را بپزيد.
نكات:
1- به جاي مرغ از راسته گوسفند يا گوساله استفاده كنيد.
2- بهتر است مرغ را از شب قبل در مايه بخوابانيد تا بهتر طعم بگيرد.
3- در طول پخت از مايه باقيمانده روي مرغها بدهيد
سیخ کباب و طعمدار کردن گوشت، هر دو از دستاوردهای حضور اعراب در اسپانیاست (گردآوری : انجمن ناجی) این کبابهای طلایی و کوچک در منطقه اندلس بسیار پرطرفدار است؛ جایی که شما میتوانید به نزدیکترین قصابی رفته و پینچیتوی آماده را خریده و فقط زحمت به سیخ کشیدن و کباب کردن آن را بکشید.