چهل و هشت ساعت نخود را در آب خیس کنید البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود بعد یک نوع سبزی معطر سیب زمینی، نمک و فلفل قرمز را با آن مخلوط کنید و آنها...
طرزتهیه
چهل و هشت ساعت نخود را در آب خیس کنید البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود بعد یک نوع سبزی معطر سیب زمینی، نمک و فلفل قرمز را با آن مخلوط کنید و آنها را دو بار چرخ کنید، دو عدد تخم مرغ در آن بشکنید تا خمیر گردد آن را به شکل دایرههای کوچک به قطر ۳ سانت در آورده و در روغن سرخش کنید، البته میتوانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد، توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، به همراه سس تند مصرف کنید.
ابتدا نخود را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس می کنیم ودر جای نسبتا خنک قرار می دهیم .در این فاصله 3 الی 4 بارآب آن را عوض می کنیم .
تمام مواد را با هم چرخ می کنیم وبعد از اضافه کردن نمک و زردچوبه مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم .
روغن را در یک ظرف نسبتا گود ریخته واجازه می دهیم خوب داغ شود .از مواد به اندازه یگ گردو برداشته ودر دست گرد کرده یا در قالب قرار می دهیم .
فلافل ها را در روغن سرخ کرده وداخل یک صافی فلزی قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود .
چند ترفند برای خوش مزه شدن فلافل
اضافه کردن آب باعث ترد شدن آن می شود .فقط مواظب باشید که شل نشود .
فلافل ها باید در روغن غوطه ور باشند تا خوب مغز پخت شده و پوک شوند .
اگر نخود را درشت چرخ کنیم باعث می شود که فلافل در روغن از هم باز شود .
از جوش شیرین به هیچ وجه استفاده نشود چون باعث می شود که روغن کف کند .
از روغن سرخ کردنی استفاده شود چون کمتر جذب مواد می شود .
از حرارت ملایم برای سرخ کردن استفاده شود تا رنگ فلافل ها طلایی شود .
تصویر به اندازه 61% (1008x567) کوچک شده است (گردآوری : انجمن ناجی) برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (2560x1440) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.