پایههای قارچها را پس از جدا کردن به صورت نگینی خرد کنید
سپس روغن زیتون را در تابهای بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز داغ کنید.
پس از آن، قارچ را همراه کرفس، هویج، کدو و پیازچه در روغن بریزید و به مدت ۵ دقیقه این مخلوط را تفت دهید.
مغز نان، ریحان خرد شده و رب گوجهفرنگی را همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه کنید و یکی دو دقیقه تفت دهید.
بعد از آن قارچها را در ظرف گود مخصوص فر قرار دهید و داخل هر کدام را با مقداری از مخلوط سبزیجات پر کنید و در پایان سطح سبزیجات را با مقداری پنیر رنده شده بپوشانید.
آب و قرص عصاره مرغ را با هم در ظرفی مخلوط کنید و روی قارچها بریزید.
حالا ظرف را داخل فر که از یک ربع پیش روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت یا شماره ۷ گرم کرده بودید، به مدت ۲۰ دقیقه حرارت دهید تا قارچها پخته و پنیر روی آنها نیز آب شود.