ابتدا هسته خرما(نه رطب )را جدا کرده وبا چرخ گوشت چرخ می کنیم دارچین را به خمیراضافه می کنیم .بعد فویل را چرب کرده وخمیر خرما را روی آن پهن می کنیم .ارده یا کرم کنجد را روی خرما به طور یکسان پخش می کنیم .مغز گردو یا فندقی را که آسیاب کرده ایم نیز روی ارده می ریزیم .با کمک فویل خمیر را به صورت رول در میاوریم .رولت را در فریزر به مدت نیم الی یک ساعت قرار می دهیم .بعد از خارج کردن رولت با یک چاقوی تیز آن را برش داده ودر کنجد می غلتانیم .
تصویر به اندازه 53% (1209x681) کوچک شده است (گردآوری : انجمن ناجی) برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (2560x1440) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.