*اسفناج 300 گرم
* سيب زميني دو عدد
* پياز يك عدد
* تخم مرغ چهار عدد
* نمك، فلفل، روغن و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهیه:
اسفناج را پاك كرده و خوب مي شوييم. سپس ريز خرد كرده يا در غذاساز اين كار را انجام مي دهيم. سيب زميني ها و پياز را نيز با رنده ريز، رنده مي كنيم و با اسفناج مخلوط كرده، ادويه ها و تخم مرغ ها را افزوده و خوب هم مي زنيم. در تابه كمي روغن ريخته، وقتي داغ شد قالب ها را درون تابه قرار مي دهيم و از مايه كوكو دو قاشق غذاخوري درون قالب ها مي ريزيم. وقتي كمي خودش را گرفت از قالب در آورده و طرف ديگر كوكو را نيز سرخ نموده و با بوراني اسفناج سرو مي نماييم.