این جوجه کباب برعکس جوجه کباب ذغالی اصلا" دردسر نداره . البته جوجه کباب ذغالی کار سختی نیست ولی آماده کردن ذغال مخصوصا" توی آپارتمان ( اونهم بدون بالکن ) یه مقدار بگی نگی سخته .:heart::heart:
مزه اش فوق العاده هست . تازه برای مهمونی هاتون هم می تونید خیلی راحت این گزینه رو انتخاب کنید . کافیه تمام جوجه ها رو به سیخ بکشید و آماده کنید و نیم ساعت قبل از صرف غذا شروع کنید به درست کردن جوجه ها (البته بستگی به تعداد مهموناتون هم داره اگه تعداد زیاد باشه بالطبع طول می کشه).
مواد لازم مقدار مواد برای ۲ الی ۳ نفر هست)
سنیه مرغ ( شما می تونید سینه و ران مرغ استفاده کنید من خودم برای جوجه کباب سینه مرغ رو ترجیح می دم ) نیم کیلو
پیاز یک عدد
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای یک عدد ( فلفل دلمه ای می تونه ترکیبی از رنگهای مختلف باشه بستگی به خودتون داره )
روغن ۴ قاشق غذاخوری ( از این مقدار روغن سه قاشق برای سرخ کردن استفاده می شه و یک قاشق داخل مواد جوجه کباب ریخته می شه )
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل سبز به مقدار لازم
گوجه فرنگی ریز و لیمو ترش برای تزیین
نمک و فلفل به مقدار لازم
چوبهای مخصوص کباب چوبی
طرز تهیه :
* پیاز رو رنده می کنیم .مرغ ها رو خرد می کنیم و می شوریم و به مواد قبل اضافه می کنیم ( بهتره تیکه های مرغ خیلی درشت نباشه که بتونیم توی هر سیخ چهار تا دونه داشته باشیم ).
زعفران رو با کمی آبجوش حل کرده و به مواد فوق اضافه می کنیم .
* آبلیمو و نمک و فلفل و یک قاشق روغن رو داخل مواد ریخته و مخلوط می کنیم
این مخلوط رو داخل یه ظرف دربسته قرار داده و چند ساعت داخل یخچال بذارید ( من معمولا" اجازه می دم جوجه ها تقریبا" ۲۴ ساعت توی این سس بمونه ولی اگه شما وقت یه همچین کاری رو ندارید لااقل ۴ ساعت بذارید جوجه ها توی سس بمونه )
فلفل دلمه تون رو خرد کنید .
* جوجه ها رو به سیخ بکشید و یک در میان بین شون فلفل دلمه ای بذارید .
* می تونید چند تا دونه فلفل سبز هم بینشون قرار بدین
سه قاشق روغن توی ماهیتابه بریزید .
* سیخ ها رو داخل ماهیتابه بچینید
سعی کنید از ماهیتابه بزرگ استفاده کنید که سیخ ها توش جا بگیره ( اگه سیخها بزرگ بودن می تونید یه کوچولو از طول اونا رو بشکنید ) .
* در ماهیتابه رو بذارید ( حالا اگه ماهیتابه دردار نداشتین سریع دنبال بهونه نگردین که نمی تونم درست کنم چون ماهیتابه دردار ندارم .بعضی وقتها قابلمه ها بهترین ماهیتابه هستن ).
اجازه بدین با حرارت کم و یکنواخت جوجه ها بپزند در مراحل آخر برای سرخ شدن یه کم شعله رو زیاد کنید و حواستون باشه که جوجه های خوشمزه نسوزن