مواد لازم:
مرغ
اسفناج
پیاز
رب گوجه
نارنج تازه
نمک و زردچوبه و فلفل
روش تهیه:
میزانهارو به دلخواه کم و زیاد کنید..
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنین و توی روغن کمی سرخش کنین و بذارین کنار
پیاز رو نگینی کنین و توی همون روغن تفت بدین تا طلایی بشه زردچوبه اضافه کنین و اسفناج تازه خرد شده رو بریزین توش و تفت بدین بعد که آبش کشیده شد یه قاشق رب رو همراه با فلفل قرمز توش تفت بدین
آب بریزین و مرغهارو بچینین توش
بذارین جا بیفته و آبش کم بشه
آخرای پخت یه نارنج تازه رو هم توش بچکونن