*جگر گوسفند یا گوساله ۲۰۰ گرم(یک پیمانه)
*هویج سه عدد
*پیازداغ یک پیمانه
*مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
*آرد دو قاشق غذاخوری
*روغن به میزان لازم
*نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
*تخم*مرغ چهار عدد
طرز تهیه:
کوکو جگر از غذاهای سنتی تهرانی است و در سال*های گذشته خانواده*ها این غذا
را بیشتر تهیه نموده و به قول معروف پای ثابت سفره* تهرانی*ها محسوب
می*شد. در این کوکو مواد پر انرژی و مفیدی به کار رفته است (گردآوری : انجمن ناجی) پس تهیه آن را
به همه شما توصیه می*کنم.
ابتدا جگر را به صورت مکعب*های یک سانتی*متری خرد می*کنیم. هویج*ها را نیز
نگینی خرد کرده و با مقدار کمی آب می*پزیم. جگر، هویج و مرغ را در ظرفی
مخلوط نموده، پیازداغ، نمک، فلفل، دارچین آرد و تخم*مرغ*ها را به آن افزوده
و مواد را کاملا هم زده و مخلوط می*کنیم. سپس مواد کوکو را درون تابه
ریخته و با مقدار کمی روغن سرخ می*کنیم.