مواد لازم:
کشک مایع: یک لیوان
آرد: یک قاشق
نعناع: به مقدار لازم
پیاز: یک عدد کوچک
روغن: دوقاشق غذاخوری
مغز گردوی سابیده شده: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
آب: یک لیوان
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را داخل روغن سرخ میکنیم و سپس آرد را داخل ظرف پیاز ریخته و سرخ میکنیم. آردها کمی که سرخ شد و رنگ گرفت مغز گردو ، زورچوبه و نعناع را به ترتیب با مواد قبلی مخلوط کرده و سرخ میکنیم. سپس کشک را با کمی آب باهم داخل ظرف ریخته و اجازه میدهیم تا خوب جوش بیاید سپس به اندازه لازم نمک به آن می افزاییم.
*********************
پی نوشت: این غذا یک غذای اصیل ایرانی است که در بین اصفهانی ها طرفداران زیادی دارد. بهتر است هنگام صرف غذا از پیاز و سبزی خوردن هم استفاده شود تا لذیذتر گردد. این غذا برای نوجوانها بسیار توصیه میشود زیرا آنها در سن بلوغ هستند و به کلسیوم بیشتر احتیاج دارند.