بادمجان 5 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 3 حبه درشت
نعناع خشک 3 ق س
کشک نصف لیوان تا یک لیوان بسته به دلخواه
گردو خرد شده یک سوم لیوان
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه
طرزتهیه
بادمجونا رو بعد از پوست گرفتن نیم ساعت توی آب نمک غلیظ میخوابونیم تا آب تلخش گرفته بشه
بعد میچینیمشون تو آبکش و بهشون فلفل قرمز میزنیم و آبش که رفت سرخ میکنیم
بعد از اینکه بادمجونا سرخ شدن با گوشتکوب(دستی یا برقی)له میکنیمشون و میگذاریم کنار
توی تابه پیاز داغ درست میکنیم و وقتی عسلی شد زردچوبه و سیر رو هم اضافه میکنیم و یه کم که سیر تفت گرفت نعناع خشک رو هم میریزیم توش و بادمجونا رو اضافه میکنیم
نباید نعناع بسوزه
حالا کشک رو با نصف لیوان یا بیشتر آب یه کم رقیق میکنیم و میریزیم توی بادجونا و میداریم با شعله کم یه کم بجوشه و مزه مواد خوب به خورد هم بره
بعد میکشیم تو طرف و روشو گردو میریزیم
نکته
به جای آب بابت رقیق شدن میتوان از آب مرغ استفاده کرد