طرز تهیه
با سلام درميان كوههاي زاگرس مردم منطقه اين سوپ را آب پيازي مي نامند و معمولا به عنوان يك غذا به آن نگاه مي كنند. و چون هميشه از موادي استفاده مي شود كه تازه است بسيار خوشمزه و لذيذ است مواد لازم براي 6 نفر: 1- پياز حدود 5. كيلو 2-روغن حيواني يا كره 4 قاشق غذا خوري 3-شير تازه پر چرب 5. كيلو 4-آب انار يا رب انار به ميزان دلخواه 5-سبزي هاي كوهي مانند تره كوهي يا شيويد كوهي يا جعفري 5- نمك و فلفل 6- ليموي تازه 7-آرد سبوس دار كندم 2 قاشق ابتدا پياز را آب پز مي كنيم تا له شوند بعد روغن يا كره را آب كرده آرد را به آن اضافه مي كنيم و تفت مي دهيم سپس آرام آرام شير را اضافه مي كنيم و به هم مي زنيم تا قوام پيدا كند نمك و فلفل هم اضافه مي كنيم و به مقدار لازم با توجه به ذائقه رب انار يا آب انار اضافه مي كنيم سپس پياز له شده را با سس آماده مخلوط مي كنيم و با سبزي و ليموي تازه تزئين كرده و سرو مي كنيم
منبع: ناجی