مواد لازم: * قارچ خرد شده- نصف ليوان * پياز خرد شده- نصف ليوان * کره- ۲ قاشق غذاخوري * شير- سه و يک چهارم ليوان * پودر جوز هندي، پودر سير، نمک و فلفل- به مقدار کم * آرد ذرت- ۲ قاشق مرباخوري * اسفناج- يک کيلوگرم * پنير خامه اي- ۱۱۵ گرم
طرز تهيه: * قارچ را روي حرارت ملايم با کره تفت دهيد تا نرم شود. * ۳ ليوان شير و ادويه به قارچ اضافه کنيد و بگذاريد به جوش بيايد. * آرد ذرت را با يک چهارم ليوان شير مخلوط کنيد و به تدريج به مواد قارچ اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا با هم مخلوط شوند. * سوپ را مرتب هم بزنيد تا غليظ شود سپس بگذاريد روي حرارت کم به مدت ۵ دقيقه بپزد. * اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنير خامه اي به سوپ اضافه کنيد و در حالي که مرتب هم مي زنيد بگذاريد اسفناج پخته شود و پنير نيز کاملا آب شود.