آرد سوخاری 2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلای رنده شده با ترکیب پنیر چدار یک پیمانه سینه مرغ پخته شده دو عدد اسفناج پخته شده 300 گرم کره دو قاشق غذاخوری شیر یک لیوان آرد یک قاشق غذاخوری خامه 100 گرم
طرز تهیه
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا سینه مرغ را با یک و نیم لیوان آب و پیاز میپزیم. سپس استخوان های آن را جدا کرده و ریش ریش می کنیم و با مقداری روغن تفت میدهیم. اسفناج ها را هم تفت میدهیم . سپس آرد را داخل تابه کمی حرارت داده تا کمی بو بگیرد و سپس کره را به آن اضافه کرده و به هم می زنیم سپس شیر را اضافه کرده و مرتبا هم میزنیم تا غلیظ شود. شعله را خاموش کرده ، نمک و فلفل و خامه و پنیر را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا پنیر ذوب شده و مواد یکدست شود. مرغ را با سس بدست آمده کاملا مخلوط میکنیم. کف ظرف پیرکس را چرب کرده و اسفناج را در آن پهن کرده و مایه مرغ مخلوط با سس را نیز روی اسفناج ریخته و روی آن کمی آرد سوخاری می پاشیم و به مدت 40 دقیقه داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده تا پخته شود