طرز تهیه
مواد لازم: خمیر لازانیا مرغ گریل شده: ۸۰ گرم قارچ: ۲۰ گرم فلفل سبز: ۲۰ گرم پنیر پارمسان: ۲۰ گرم پنیر موتزارلا: ۲۰ گرم سس آلفردو: ۴۰ گرم خامه:۲۰ گرم پنیر خامهای: ۲۰ گرم روش تهیه: فیله مرغ گریل شده را از عرض به تکههای کوچک برش زده و در بشقابی میگذاریم. روی خمیر لازانیا را به پهنای خمیر با قاشق چوبی با خامه پر میکنیم، سپس یک لایه پنیرخامهای و کمی پنیر پارمسان را به آنها میافزاییم. مرغ گریل شده را روی سس آلفردو قرار داده و سپس قارچ برش خرده و فلفل سبز را روی آنها گذاشته و خمیر را رول میکنیم و در آخر خمیر رول شده را با مرغ گریل شده و پنیر پارمسان تزئین میکنیم. دمای پخت ۲۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۶ دقیقه.