آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
________________________________________
مواد اولیه :
برای 4 نفر
گردو و خلال پسته و بادام (برای تزئین) بمیزان دلخواه
کشک بمقدار لازم
نان تست به تعداد مناسب ظرف
نعنا خشک (برای نعنائ داغ) بمیزان دلخواه
گردوی خرد شده نصف پیمانه
بادمجان (کبابی یا سرخ شده) 6 عدد
پیاز (بصورت پیاز داغ) 4 عدد
بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید .
بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید.
نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید.
سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته.
حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید.
مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید.
البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه
روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید.
توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.
مواد لازم :
نون تست به اندازه لازم
بادمجون سرخ شده ۴ الی ۵ عدد
کشک ۱شیشه کوچیک(به اندازه لازم)
پیاز سرخ شده ۲ ق غ
سیر ۱عدد بزرگ (سرخ شده)
نعنا داغ برای تزئین
ماست ۳ ق غ سرپر
گردوی خرد شده به مقدار لازم
طرز تهیه:بادمجونای سرخ شده رو خوب له میکنیم بعد سیرداغ و پیاز داغ و ۳ق غ گردوی خردشده رو باهم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک میریزیم وهم میزنیم
سپس نونهای تست رو به اندازه دلخواه برش میزنیم و۱ردیف کف ظرف موردنظرمون میچینیم
۱مقدار از کشک بادمجونمون روی نونهامیریزیم وخوب صاف میکنیم تا به نونها بچسبه
۱ردیف دیگه نون تست روی کشک بادمجون چیده و این کارو تا هرچقد که مواد داریم ویا که برامون کافیه انجام میدیم بعدم دورشو با کشک تزیین میکنیمو روشو هم هرجور دوست داشتیم http://najiforum.ir/thread-23232.html
بادمجانها را شسته، پوستکنده، وسط آن را برش میدهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم.
روش تهیه کشک بادمجان
مواد لازم برای کشک بادمجان
بادمجان یک کیلو
کشک غلیظ یک فنجان سرخالی
روغن یک و نیم فنجان
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
نعناع یک قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه دو بشقاب میوهخوری از «کشک بادمجان» خواهیم داشت
مواد لازم
یک و نیم فنجان روغن (معادل 150 گرم). یک عدد پیاز متوسط معادل 100 گرم.
یک چهارم قاشق چایخوری زعفران. نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم.
یک کیلو بادمجان، معادل 8 الی 10 عدد بادمجان متوسط یا کوچک. یک قاشق غذاخوری نعناع آسیاب شده.
یک فنجان سرخالی کشک غلیظ، معادل 100 گرم.
طرز تهیه کشک بادمجان
بادمجانها را شسته، پوستکنده، وسط آن را برش میدهیم و با یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم.
بادمجانهای سرخشده را با کمی نمک و فلفل با گوشتکوب میکوبیم. نصف فنجان کشک را به آن اضافه میکنیم و آن را برای مدت یک ربع تا نیم ساعت روی شعله گذاشته، هم میزنیم تا جا بیفتد.
با روغن باقیمانده از بادمجان، پیاز داغ درست میکنیم و کمی زردچوبه به آن میزنیم. سپس روغن پیاز داغ را از صافی رد میکنیم و با آن نعناع داغ درست میکنیم.
کشک بادمجان را در یک بشقاب میوهخوری کشیده، روی آن را صاف میکنیم. مقداری از کشک غلیظ را با زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و مقدار دیگری از آن را با آب ترشی کلم قرمز مخلوط میکنیم تا کشک زرد و بنفش به دست آید سپس آنها را در قیف خامه پاش ریخته و روی کشک بادمجان را تزئین میکنیم. در تزئین، پیاز داغ و نعناع داغ نیز به کار میبریم.
روش تهیه کشک بادمجان و تزئینهای زیبای آن
اکنون کشک بادمجان آماده پذیرایی میباشد.
روش تهیه کشک بادمجان و تزئینهای زیبای آن
ابتدا کشک غلیظ را در خامه پاش ریخته و شکل گل روی کشک بادمجان درست میکنیم سپس با کشک زعفرانی، نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل میکنیم.
ابتدا کشک غلیظ سفید را در خامه پاش ریخته و شکل صورت یک آدم روی کشک بادمجان درست میکنیم سپس کشک بنفش و زعفرانی را در خامه پاش ریخته و بقیه صورت و موها را درست میکنیم و در نهایت با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل میکنیم.
روش تهیه کشک بادمجان و تزئینهای زیبای آن روش تهیه کشک بادمجان و تزئینهای زیبای آن
ابتدا کشک غلیظ سفید را در خامه پاش ریخته و شکل صورت یک آدم روی کشک بادمجان درست میکنیم سپس کشک بنفش و زعفرانی را در خامه پاش ریخته و بقیه صورت و موها را درست میکنیم و در نهایت با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین را کامل میکنیم.
کالری موجود در کشک بادمجان
مقدار کالری موجود در کل این غذا حدود 2000 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک بشقاب میوهخوری از کشک بادمجان حدود 1000 کیلوکالری میباشد.
مقدار کالری موجود در یک قاشق غذاخوری کشک بادمجان حدود 120 کیلوکالری میباشد.