بادمجان ها را بشویید و پوست بگیرید. سپس رنده کنید و کمی نمک روی آنها بپاشید و با فشار دو دست، آب آنها را بگیرید.(البته من بادمجان کم داشتم.بجاش 2 تا سیب زمینی بهش اضافه کردم) زرشک را نیز خوب بشویید و خشک کنید.
تخم مرغ
ها را با کمی نمک ، فلفل ، زردچوبه و نعناع خشک خوب هم بزنید تا پف کند.
بادنجان
و پیاز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در صورت تمایل زرشک را هم اضافه کنید .
پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه ، مایع کوکو را بریزید تا با شعله ملایم کوکو بپزد و سرخ شود. پس از سرخ شدن آن را برگردانید تا روی بعدی آن هم سرخ شود.