مواد لازم برای 6 نفر
4 عدد خیار متوسط، پوست کنده
¼ فنجان سس ماهی
یک قاشق چایخوری نمک دریایی
یک فنجان سرکه سفید
¾ فنجان شکر سفید
یک قاشق مرباخوری آب لیمو
یک عدد فلفل چیلی قرمز بزرگ، مورب بریده شده
طرز تهیه
یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیچوآن خیارها را از درازا به دو نیم کنید و با استفاده از قاشق، دانه¬ها را خارج کنید. هر کدام را از عرض به دو نیم کرده و آنها را روی تخته¬ی خردکن قرار دهید و بصورت مورب ببرید تا قطعات یک سانتیمتری حاصل شود. روغن را در وک داغ، حرارت دهید تا سطح آن مواج شود. زنجبیل و سیر را افزوده و به مدت 10 ثانیه تفت دهید. خیار و پیازچه را افزوده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سرکه چینی، سس صدف، سویا سس، سرکه مالت، شکر و روغن کنجد را اضافه کرده و بیش از یک دقیقه تفت دهید. در مرحله آخر باقیمانه مواد لازم را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا خیارها پخته و نرم شوند. غذا را بلافاصله سرو نمایید.