طرز تهیه
مواد لازم: پیاز درشت 1عدد - گوشت چرخ کرده نیم کیلو - رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری - فلفل دلمه ای سبز 1عدد -نخود فرنگی 200گرم -سیب زمینی یک کیلو -شیر 2پیمانه -کره 100گرم -پنیر فیلا فیلا یا پنیز پیتزا یک بسته- روغن برای سرخ کردن مقداری - نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم . طرز تهیه: پیاز را خرد کرده و در روغن سرخ کنید ، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده تفت داده تا آب گوشت کشیده شود بعد رب گوجه فرنگی و ادویه و نمک و فلفل را اضافه نموده هم می زنیم تا خامی رب گرفته شود، حرارت را ملایم می کنیم تا مواد بپزد و آب آن تبخیر شود. فلفل دلمه ای را نیز ریز خرد نموده در اواخرپخت به آن اضافه می کنیم ، نخود فرنگی را نیز آب یز نموده به مواد اضافه می کنیم یا از نخود فرنگی کنسرو استفاده می کنیم . در مرحله بعدی سیب زمینی ها را آب پز کرده، پس از این که پوست آن را گرفتیم رنده می کنیم و با نمک و فلفل مخلوط نمودهو روی حرارت می گذاریم و شیر را به تدریج به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شیر آن کاملا تبخیر شود تا حالت پوره پیدا کند بعد از روی حرارت برداشته و کره را اضافه می کنیم. و آن را به 3 قسمت تقسیم می کنیم . ظرف پیرکس مناسبی برداشته و نیمی از پوره آماده شده را در آن ریخته و به قطر یک سانتیمتر پهن می کنیم بعد از مایه ی آماده پف طلایی رویش می ریزیم و صاف می کنیم بعد بقیه پوره را می ریزیم و صاف می کنیم یعنی 3 طبقه می کنیم بعد پنیر فبلا فبلا را رنده نموده و روی مواد می ریزیم. سپس با استفاده از کمی پوره ی سیب زمینی که در قیقی ماسوره ی ریخته ایم روی مایه را شکوفه می زنیم. اگر قیف ندارید م یتوانید ته کیسه فریزر را سوراخ کنید و به جای قیف استفاده کنید . در نهایت پف طلائی را در فر به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه;I که از قبل با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن نمودهایم قرار می دهیم تا روی آن کاملا طلایی شود و آماده سرو باشد