طرز تهیه مواد اولیه : خامه - 250 گرم ،تخممرغ - سه عدد، شكر - 100 گرم، شير - چهار قاشق سوپخوري، نسكافه - يك قاشق سوپخوري ،آبليمو - نصف قاشق چايخوري طرز تهيه: زرده تخممرغها را از سفيده جدا كرده و با شكر هم بزنيد تا سفت و سفيد شود، سپس نسكافه را در شير حل كرده و به زردهها اضافه كنيد. خامه را در ظرفي ديگر بزنيد تا سفت شود. سفيدهها را نيز با آبليمو بزنيد تا كاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد. خامه را به نسكافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه كرده و در ظرفي مناسب ريخته سپس در فريزر بگذاريد تا بسته شود.