اسنک مرغ و لوبی مواد لازم
خوراک لوبیا 2 پیمانه
فیله مرغ 3 عدد
پنیر موتزارلا 1 پیمانه
روغن زیتون مولیناری 2 قاشق سوپخوری
فلفل و نمک به میزان لازم
نان تست به میزان لازم
کره 50 گرم
طرز تهیه
سویا سس 2 قاشق سوپخوری در ظرفی خوراک لوبیا را ریخته و سپس فیله های مرغ را در تابه به همراه روغن خوب تفت می دهیم حدود 5 دقیقه سپس سویا سس و فلفل و کمی نمک را به مواد می افزاییم و بعد از تفت دادن آن را به خوراک لوبیا می افزاییم و بعد پنیر موتزارلا را به مواد افزوده و پس از مخلوط کردن آن مواد را به اندازه 2 قاشق روی نان تست قرار می دهیم و بعد مقداری کره روی نان تست می مالیم و بعد در دستگاه به مدت 5 تا 8 دقیقه قرار داده تا سطح نان ها برشته شود سپس بصورت داغ آن را سرو می کنیم