انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار
میباشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و
پسته را تجربه میکنید.
هر خانواده ایرانى در هر جایى به سبک آداب و رسوم نیاکان خود
براى یلدا شام تهیه مىکند. شام یلدا معمولاً یکى از خوش خوراکترین
غذاهاى اقوام مختلف است (گردآوری : انجمن ناجی)
غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است (گردآوری : انجمن ناجی) اما در برخی استانها غذاهای دیگری
هم رایج است (گردآوری : انجمن ناجی) در شمال ایران گیلانىها یا سبزى پلو درست مىکنند یا ترشى
تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مىگذارند.
اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است (گردآوری : انجمن ناجی) شیرازىها معمولاً براى
شب یلدا سفره پهن مىکنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر
سرسفره مىگذارند.
مواد لازم برای 4 نفر:
برنج: 2 پیمانه
انار
دانه شده: یک و نیم پیمانه
خلال
پسته
: یک سوم پیمانه
گشنیز
تازه خرد شده: یک پیمانه
پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
کشمش
پلویی: نصف پیمانه
زعفران
: به مقدار لازم
طرز تهیه:
* برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
* مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک
ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار(در صورت تمایل مواد را تفت دهید) و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا
اجازه دهید برنج دم بکشد.
* هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.