این غذاحدودا4ساعت زمان پخت میخواهدتاکاملابه روغن بیافتد.وقتی به کامل پخت آراباقاشق درمیاوریم کامل باگوشتکوب آنراله میکنیم ودوباره به خورشت اضافه میکنیم .رب اناررادراین مرحله همراه باشکرآبلیموبه فسنجون اضافه میکنیم میچشیم طعم ملسی داشته باشه نه ترش ونه زیادشیرین ودرقابلمه رانیمه بازمیگذاریم تاجابیافتد.دراینجامیتوانیم آب مرغ پخته روبه فسنجون اضافه کنیم تاخورشتمون خوشمزه تربشه فقط مواظب باشیدخورشت آبکی نشه این غذابایدنه شل ونه زیادسفت باشد.
به دراین غذاباعث اضافه شدن عطروطعم بسیارخوبیست وهمچنین رنگ غذارابهترمیکندویه خوبی دیگه که داره میتونه تواین غذاکمک باشه تاازگردوی کمتری استفاده بشه.
اگربه جای مرغ دوست داریدازگوشت قلقلی تواین غذااستفاده کنید میتوانیدبه میزان لازم گوشت چرخ کرده رابایک عددپیازکوچک رنده شده کمی نمک وفلفل کامل ورزدهیدوکوفته قلقلی های یک اندازه درست کنیدباکمی روغن کوفته هاراتفت بدهیددرآخرکمی زعفران دم کرده به کوفته هااضافه کنیدودرهمان مرحله که آب سردآخر رابه گردواضافه کردیدوجوش آمدهمراه بابه به خورشت اضافه کنید.
موقع سرواین خورشت مرغهارادرون ظرف موردنظربچینیدوازموادخورشت فسنجان روی مرغهابریزیدوسرسفره ببرید.
نوش جــــــــــــــــــــــــان
نکته: (دلیل اینکه مرغهاراجدامیپزیم این است که اگرمرغ رادرون این خورشت بپزیم
سیاه رنگ میشودوظاهرخوبی پیدانمیکند)
نکته: (توجه کردیدکه من دراین غذافقط ازدوقاشق روغن مایع اونم برای تفت دادن استفاده کردم خورش فسنجانی خوبه که روغن نداشته باشه وگردوکامل روغن بیاندازه دراین صورت روغن روی غذاسبزخوشرنگ وتقرباهمرنگ روغن زیتون هست که نه تنهابرای بدن ضررنداردبلکه مفیدهم هست)