گوشت را تكه تكه خرد می كنیم و می شوییم با پیاز سرخ كرده داخل قابلمه ای می ریزم و در ظرف را می بندیم (درب ظروف را حداقل در مراحل اولیه پخت که بخارات درمی آید، بگونه ای بگذارید که مانع خروج بخارات نشود) و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و می گذاریم آب گوشت كاملا كشیده شود. بعد دو سه لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود یك لیوان گردد. در صورتیكه با این مقدار آب پخته نشد مقداری آب به آن اضافه می نماییم.
برای آنكه بامیه لیز نشود باید ته آن را به هیچ وجه نگرفت كافی است كه فقط چوب های ته آن را كمی كوتاه نماییم. بعد بامیه را می شوییم و ظرف مناسبی را آب كرده می گذاریم جوش بیاید . بامیه را در آب جوش ریخته یك قاشق نمك به آن اضافه می كنیم می گذاریم كمی بپزد باید دقت كرد بامیه زیاد پخته نشود. سپس بامیه را در صافی می ریزیم رب و آبلیمو و به حد كافی نمك و فلفل را به خورش اضافه كرده بعد از دو سه جوش بامیه را داخل خورش می ریزیم و می گذاریم چند جوش بزند تا جا بیفتد.
(1) - رب میوه نسترن:
رب میوه نسترن جایگزین مناسبی برای رب گوجه فرنگی می باشد که هم اکنون بسیاری از زنان شمالی نسبت به تهیه آن اقدام می نمایند.