خورش کله گنجشکی گوشت چرخ کرده 300 گرم پیاز یک عدد درشت یک عدد متوسط گوجه فرنگی 8 تا 10 عدد رب گوجه 2 ق غ آبلیمو 4ق غ خ آب یک لیتر سیب زمینی 1 عدد خیلی درشت فلفل و نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه..
پیاز متوسط رو رنده میکنیم و آبش رو میگیریم و با گوشت چرخ کرده ، نمک،فلفل و زردچوبه حسابی ورز میدیم. بعد به اندازه ی یه گردو کوچولو یا اصطلاحاً کله گنجشک ازش بر میداریم و توی دستمون قلقلیش میکنیم.
تمام گوشت رو قلقلی میکنیم و کنار میگذاریم.
حالا پیاز بزرگه رو توی دیگ تفت میدیم تا خوب طلایی بشه بعد رب و بعد گوجه فرنگی ها رو که پوستشون رو گرفتیم و خرد کردیم بشه اضافه میکنیم و یه کم تفت میدیم تا نرم بشه.
حالا یه لیتر آب توش میریزیم و درش رو میگذاریم تا جوش بیاد.
وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و قلقلی ها رو بهش اضافه کنید.
حدود نیم ساعت بعد سیب زمینی رو پوست بگیرید و برشهای درشت بزنید و به خورش اضافه کنید.
آخرای پخت هم آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید خورش جا بیفته ولی دقت کنید که گوشت یا سیب زمینی له نشه.
×××این غذا رو آذری ها هم درست میکنن ولی دیگه سیب زمینی توش نمی ریزن واز سماق استفاده می کنند یعنی بعد از پیاز داغ یک قاشق رب اضافه میکنند وبعد از اینکه آب جوش اومد و گوشت ها رو اضافه کردن در آخر سماق رو اضافه می کنند بعد با گوجه کبابی با پلو وکره نوش جان می کنند .×××