خورشت پسته: مواد لازم(جهت دو بشقاب خورشت خوری) لپه یک دوم لیوان پسته خیس خورده و پوست گرفته شده و نیم شده یک دوم لیوان آلو بخارا 8 عدد(بنا به ذایقه می توان از تعداد بیشتری استفاده کرد) گوشت به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرزتهیه
مثل بقیه خورشتها گوشت رو به پیاز تفت داده شده اضافه کرده و زردچوبه و فلفل و رب گوجه نیز اضافه کرده(رب گوجه رو میتونید آخر پخت با کره تفت بدید و بهش هل آسیاب شده بزنید و بعد به خورشت اضافه کنید،همی کارو برا خورش قیمه میشه انجام داد)و سپس لپه های خیس خورده رو اضافه میکنیم، اگه لپه هاتون زود پز هست جدای از گوشتها بذارید بپزه و در غیر اینصورت همراه با گوشتتون اضافه کنید-البته خودتون استادید و من دارم درس پس میدم ، و میذاریم بپزنسپس نیمه های پخت آلو بخارا رو اضافه کرده و بیست دقیقه آخر پسته ای که توی آب خیس خورده و راحت پوستش جدا شده و از وسط همون خود پسته نیم شده رو نیز اضافه کرده، در آخر پخت درصورتیکه طعم خورشت به اندازه دلخواه و بنا به ذائقه ترش یا ملس نبود با آبلیمو یا آب نارنج هم میشه طعم دارش کرد،بعضی ها هم الو خودش ترش باشه دیگه ابلیمو بهش نمیزنن