منابع نابی از پروتئین داخل این ماهی وجود دارد و هیچ گونه چربی اضافی داخل آن وجود ندارد. ماهی قزل آلا برای لاغر کردن بسیار مناسب تر از گوشت قرمز می باشد، افرادی که در رژیم غذایی خود از این ماهی مصرف می کنند می توانند به طور متوسط 9 کیلو از وزن خود را کاهش دهند ، در حالی که کسانی که از رژیم غذایی کم چرب استفاده می کنند، به طور متوسط ، 6 کیلو کم می کنند.ماهی قزل آلا بیشترین میزان امگاـ۳ را داراست (گردآوری : انجمن ناجی) این اسید چرب، خستگی، درد عضلانی، خشکی و خارش پوست، سردرد، بی خوابی، شکنندگی مو و ناخن ها و عدم تمرکز را کاهش می دهد و برای التیام بیماری های قلبی ـ عروقی، رماتیسم مفصلی، آسم و کاهش التهاب آرتریت روماتوئید موثر است و در زنان باردار از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی نوزاد می شود. قزل آلا به عنوان منبع غنی پروتئین، به آسانی در دستگاه گوارش هضم و جذب می شود و تقریبا به طور کامل در بدن به مصرف می رسد. «روی» آن در رشد کودکان و در تنظیم بلوغ جنسی نوجوانان تاثیر مهمی دارد و مصرف آن در دوران رشد از کوتاهی قد پیشگیری می کند.