پودر ژلاتین رو با یکمی آب خوب ترکیب کنید و برای 30 ثانیه بذارید تو ماکروفر ، یا روی بخار آب.
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا سفید شه
کمی از شیر رو با خامه ترکیب کنید و بقیه شیرو رو اجاق گاز گذاشته وقتی روش کف کرد زرده های زده شده رو اضافه کنیدو مداوم و تند هم بزنید که زرده ها نبندن،بعد 1تا2دقیقه از رو اجاق برداشته وپودر ژلاتین رو هم اضافه کنید و بعد از اون ترکیب خامه رو هم اضافه کرده و خوب هم بزنید
کرم رو تو قالب چرب شده بریزید و تو یخچال بگذارید
کرم خیلی خوشمزه ایه،پیشنهاد میکنم درست کنید و امتحانش کنید
کرم باواریا دسر خوشمزه ... توی قالب گل که اینطور خوشگل شده ها....
کرم باواریا دسر خوشمزه ... توی قالب گل که اینطور خوشگل شده ها....
مخفی :
مواد لازم :
پودر قند 1 و 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ 8 عدد
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
شیر داغ 5 پیمانه
خامه 1 پیمانه
وانیل 1/4 پیمانه
آب ولرم 1/3 پیمانه
طرز تهیه :
پودر ژلاتین رو با آب ولرم میزاریم روی بخار آب تا بن ماری بشه ..حل شه.. بهتر است در ظرف های استیل بن ماری شه...
زرده های تخم مرغ رو با وانیل و پودر قند مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یکدست شه... بعد شیر داغ رو کم کم اضافه کرده وبا همزن میزنیم تا کاملا مخلوط بشن با هم ...
موادمون رو روی حرارت کم میزاریم تا غلیظ بشه وقتی روی حرارت قرار میگیره کف داره روش تا زمانی که کف روش بخوابه باید روی حرارت باشه و مرتب هم میزنیم...اگه شیر سر شیر داشت از صافی رد میکنیم بعد اضافه میکنیم به مواد...
بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و میزاریم کنار تا موادمون سرد شه...و به مواد رو خامه اضافه میکنیم و هم میزنیمبرای اینکه خامه گلوله نشه از همزن استفاده میکنیم...
نصف موادمون رو کاکائو میزنیم یا زعفرون دم داده شده تا دسرمون دو رنگ بشه... و نصف دیگه مواد سفید باشه..
نصفه رنگی رو میریزیم توی قالب مورد نظرمون و میزاریم توی یخچال تا کمی سفت بشه و خودش رو بگیره... و بعد بقیه مواد رو میریزم روش و میزاریم توی یخچال تا 24 ساعت بمونه و کاملا سفت بشه... بعد از آماده شدن ته قالب رو چند ثانیه توی آب ولرم قرار داده و در ظرف مورد نظر بر میگردونیم... دسر آماده سرو میشه ... نوش جونتون....
موقع خوردنش ما رو هم یاد کنید...
برای دو رنگه
مخفی :
انواع دسر - پیش غذا - طرز تهیه ژله باواریا ..دورنگ....
ب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ کرم درآید و کشدار شود. شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده های
تخم مرغ
را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا نبندد. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بریزید و خوب مخلوط کنید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت، نیمی دیگر از مواد را با پودر کاکائوی آماده شده مخلوط کنید و آهسته روی
دسر
بسته شده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.