پیاز سرشار از ویتامین C و پتاسیم می باشد .
ویتامین C موجود در پیاز تا شش ماه ماندگاری دارد ، حتی جوانه پیاز هم سرشار از ویتامین C می باشد .
بهترین پیاز ، پیازی است كه پوست زرد ، سفید و یا قرمز داشته و سفت باشد .
اگر پیازی را برش زدید و قصد نگهداری آنرا دارید ، در بسته بندی كامل و بدون هوا نگهداری كنید .
همچنین موادی چون فولات ، ویتامین B6 ، اسید پانتو تنیك ، نیاسین ، ریبوفلاوین ، كلسیم ، آهن ، فسفر ، منیزیم ، مس و منگنز و روی هم به میزان كمتری در پیاز وجود دارد .