زرده و سفيده تخممرغها را از هم جدا ميكنيم. سفيده و نمك را با همزن برقي ميزنيم تا سفت شود. زرده و آبجوش را با همزن برقي ميزنيم تا حجيم شود، بعد زرده را به همراه روغن مايع و كره به سفيده اضافه كرده و با لیسک به صورت دوراني مخلوط ميكنيم. آرد را در سه تا چهار مرحله روي مواد الك كرده و مخلوط ميكنيم.
اگر خواستيم از صفحاتي سليكوني استفاده كنيم كمي از مواد را سفيد برميداريم و داخل حفرهها را با آن پر ميكنيم. به مابقي مواد رنگ مجاز خوراكي افزوده، مخلوط ميكنيم و روي صفحه را با مايه ميپوشانيم. بعد در فري كه از قبل با دماي 200 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، به مدت 12 تا 15دقيقه ميگذاريم تا پخته شود. اگر صفحه سيليكوني در دسترس نبود، مواد را داخل سيني 30×40 پهن ميكنيم. سوسيسها را كامل ميپزيم و بعد درون روغن سرخ ميكنيم. مواد مياني بجز سس فرانسوي همه را با هم مخلوط ميكنيم. نان را بعد از پخت و خنك شدن باز ميكنيم. سس فرانسوي را يك لايه نازك روي نان ميماليم و بعد سيبزميني را روي سس پهن ميكنيم. سوسيسها را درسته در كنار نان كه قرار است مركز رولت باشد، ميگذاريم و با دقت رول ميكنيم و با كاغذ دور رولت را ميپوشانيم و در يخچال ميگذاريم، بعد از خنك شدن برش ميزنيم و در ظرف مورد نظر ميچينيم.