یك كیلوخرما 500 گرم آرد گندم 300 گرم مغز گردو یك فنجان پودر قند 250 گرم كره دو قاشق مرباخوری دارچین نصف فنجان پسته چرخ شده
طرز تهیه:
هسته های خرما را پس از شستن خارج كرده و درون آنها، مغز گردو قرار دهید. در دیس گردی یك ردیف خرما بچینید و سپس آرد و روغن را طوری تفت بدهید كه كاملاً طلایی شود و بعد كمی كه خنك شد نصف آن را روی خرماها ریخته و كمی پودر قند روی آن بپاشید و دوباره یك ردیف خرمای آماده شده را روی آن چیده و بقیه آرد سرخ شده را روی خرماها ریخته و باقی مانده پودر قند را بر روی آن بپاشید. در انتها می توانید سطح رنگینك را با دارچین و پودر پسته تزئین كنید.
نكات تغذیه ای :
(این گونه دسرها دارای انرژی زیادی هستند. به همین دلیل برای ماه مبارك رمضان مناسب می باشند تا در هنگام روزه داری فرد دچار گرسنگی و بی حالی نشود.)
دسربرشی خرما برای ماه رمضان"
مواد لازم :
خرما بدون هسته یک کیلوگرم
بیسکویت ساده خرد شده یک پیمانه
1/3 پیمانه پودر بادام یا پسته
پودر کاکائو 1/4 پیمانه یا یک تخته شکلات تلخ 100 گرمی رنده شده
گلاب 3 قاشق سرصاف
کورن فلکس پودر شده یک پیمانه
هل سابیده 1 الی 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه :
داخل یک قابلمه متوسط خرما ها رو حدود 3 دقیقه حرارت بدین نا نرم بشن . سپس داخل ظرف بزرگ و گودی بریزین . با دست خرما ها رو ورز بدین .حالا یک سوم از بیسکویت پودر شده رو مخلوط کنین . یکی یکی باقی مواد رو به خرما ها اضافه کنین و مخلوط کنین . داخل یک قالب مستطیل رو چرب کنین و با کاغذ مومی کف و اطراف رو بپوشانین .یک سوم دیگه از خرد بیسکویت ها رو روی کاغذ بپاشین و مایه خرما رو روش بریزین و فشار بدین و صاف کنین .پودر پسته و بادام رو روش بپاشین . دسر رو داخل یخچال بذارین تا حدود 3 ساعت بمونه و شکل بگیره .
سپس از داخل قالب با کمک کاغذ بیرون بیارین و باقی بیسکویت خرد شده رو پشت و کنار دسر بپاشین و در ظرف مناسب چیده و با قهوه یا چای سرو کنین .
نکته :
خرده بیسکویت رو سه قسمت کنین . یک قسمت برای مخلوط کردن یا خرما و یک قسمت برای پاشیدن رو مواد و یک قسمت دیگه برای روکش کردن دسر هستش . داخل ماکروریو هم میشه خرما رو گرم کرد .اگه خرما ها هنگام ورز دادن سفت هستن میتونین کمی آب بهش اضافه کنین . مقدار خیلی کمی کره هم میتونین بهش بزنین .
رولت حلوا مواداولیه"روغن مایع 200 میلیلیترکره 150 گرم آرد 300 گرم پودر هل یک قاشق چایخوری نان میکادو به میزان لازم مواد لازم برای شربت: شکر 600 گرم آب سه پیمانه گلاب نصف پیمانه
طرز تهیه: * شکر، آب و گلاب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا شکر در آب حل شود. * آرد، کره و روغن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا آرد تغییر رنگ دهد. * شربت را کمکم به آرد اضافه و مخلوط میکنیم تا جایی که حلوا کاملاً جمع شود، پودر هل را نیز اضافه میکنیم. * بعد حلوا را همانطور که داغ است روی نان میکادو قرار داده و نان را رول میکنیم و میگذاریم کاملاً خنک شود.