(۱۶-۴-۱۳۹۲ ۰۴:۲۶ عصر)ریحانه خانوم نوشته شده توسط: من وقتی میخوام هویج یا هر چیز دیگه ای که خلالی سرخش میکنیم مثل سیب زمینی رو سرخ کنم نصفش میسوزه و نصف دیگش خام میمنونه
چرا؟ باید چیکار کنم که همش بپزه؟
اجی اول اینکه ماهی تابه روخالی بزارروی حرارت داغ که شدروغن روبریز وقتی روغن ازصداافتادیعنی روغن داغ
شده .
دراینجاسیب زمینی روکه خلال کردی وشستی ودرون یک دستمال تمیزخشک کردی آروم توی روغن میریزیم.
حرارت زیرماهی تابه متوسط خوبه نه کم باشه ونه زیادسیب زمینی هم بایداندازه ای درروغن بریزیم که روی هم
تلمبارنشه تاهمش باهم بپزه وسرخ بشه هرازگاهی باقاشق آروم کمی هم بزنیدتاحرارت به همه سیب
زمینیهابرسه (یک نکته کلیدی دیگه هم اینه که سیب زمینیهابایدیک اندازه خوردشده باشن )اینجوری همه باهم