مواد لازم
هويج تازه (رنده شده )3 عدد برنج4 پيمانه نخود فرنگي 150 گرمكشمش1 پيمانهپياز بزرگ خردشده2 عددمرغ3 تكه بزرگهل كوبيده 1 قاشق چايخوريادويه به مقدار لازمرب گوجه فرنگي 6 قاشق غذاخوريروغن براي سرخ كردنبه مقدار لازم
طرز تهيه :
در ابتدا تكه هاي مرغ را سرخ مي كنيم و جدا مي گذاريم . پياز را نيز جدا سرخ مي كنيم . برنج را يك ساعت قبل از پخت در آب سرد مي خيسانيم و سپس آن را نيز جوشانده و در آبكش ميريزيم تا آب خود را خوب پس بدهد.
سپس در ظرفي بزرگ پياز سرخ شده , مرغ سرخ شده , هويج رنده شده به همراه كشمش و نخود فرنگر و همين طور رب گوجه فرنگي و ادويه جات و هل را اضافه كرده و در آخر كار برنج آبكش شده را نيز افزوده و همه را خوب مخلوط مي كنيم و با حرارت كم مي گذاريم تا دم بيايد.