مواد لازم: لپه باقالای زرد=1پیمانه
برنج= دو پيمانه
زعفران= دم كرده نصف پيمانه
پياز =يك عدد
آب، زردچوبه، روغن و نمك= به ميزان لازم
كره= 50 گرم طرز تهيه:
ابتدا برنج را شسته و خيس ميكنيم. لپه باقالا را با نمك و آب به مدت ده دقيقه ميپزيم. سپس پياز را ريز رنده كرده و همراه زردچوبه سرخ ميكنيم باقالا را آبكش كرده و با برنج داخل قابلمه يا (پلوپز) ميريزيم. پياز سرخ شده، روغن، نمك و كره را درون قابلمه برنج ريخته وقتي آب برنج به جوش آمد زعفران دم كرده را درون آن ميريزيم و هنگامي كه آب برنج تمام شد دمكني را گذاشته و زير گاز را كم ميكنيم تا برنج كاملا دم بكشد معمولا براي دم كشيدن برنج در حالت كته 30 تا 35 دقيقه وقت لازم است (گردآوری : انجمن ناجی)
اين غذا يكي از غذاهاي مرسوم در فصل زمستان بوده و با پيازترشي بسيار خوشمزه است (گردآوری : انجمن ناجی)