مواد لازم
گردو یک فنجان
پسته یک فنجان
بادام یک فنجان
بادام هندی یک فنجان
فندق بدون پوست یک فنجان
عسل به مقدار لازم
آجیل استفاده شده ومقدار واندازه آن سلیقه ای بوده ومیتوان آن را به دلخواه کم یا زیاد کرد ویا حذف کرد . ابتدا آجیل را نگینی خرد کرده وبا هم مخلوط می کنیم سپس آن را در شیشه میریزیم وعسل را روی آجیل میریزیم .
بهتر است از آجیل خام وتازه استفاده شود.
اگر بخواهیم از این آجیل برای تزئین کیک استفاده کنیم بهتر است آن را خرد نکنیم وبه صورت ردیفی در شیشه بچینیم.
عسل را بهتر است قبل از ریختن در جای گرم قرار داده تا روان شود ومنافذ بین مغزها را بهتر پر کند.
این دسر بسیار مقوی وبرای کودکان وخانمهای باردار وشیرده مفید است (گردآوری : انجمن ناجی) این دسر تاریخ مصرف ندارد ولی بهتر است در یخچال نگهداری شود ونیم ساعت قبل از مصرف خارج شود.