مواد لازم :
شیر ............................ دو لیوان
شکر ........................... سه چهارم لیوان
خامه ........................... 50 گرم
وانیل .......................... یک دوم قاشق چای خوری
پودر ژلاتین ................... 4 قاشق مربا خوری (نه سر خالی نه سر پر)
پودر کاکائو ................... به میزان لازم
------------------------------------------------------------------------ طرز تهیه : شیر و شکر را در ظرف مناسب قرار داده و میجوشانیم تا حدی که شکر کاملاً حل بشه و شیر هم حدود 3 تا 5 دقیقه بجوشه
تا شیر روی اجاقه پودر ژلاتین را در ظرف دیگه ای ریخته و حدود 6 قاشق آب اضافه میکنیم تا حالت اسفنجی بگیره سپس روی کتری در حال جوش گذاشته تا ژلاتین مایع شود (بنماری)
روش دوم : بعد از اینکه ژلاتین به حالت اسفنجی دراومد توی ماکرو ویو گذاشته با دستور ماکرو 100% و زمان 30 ثانیه نتیجه دلخواه و میگیرید