*با کاهش تری گلیسرید باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود.
*منبع مهم ویتامین Aو C است . این 2 آنتی اکسیدان قوی که با رادیکالهای آزاد بدن مقابله میکند، برای درمان بیماریهای قلبی، التهاب مفصل و استخوان، آب مروارید و… موثر است .
*کپساسین موجود در فلفل دلمهای، باعث تسکین درد میشود.
*کپساسین مانع از چسبیدن ماده سرطانزا به دی ان ای میشود و در نتیجه بدن را از سرطان محافظت میکند.
*خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد.
*از پوست در مقابل پیری زودهنگام محافظت میکند.
*میزان بالای ویتامین C در این گیاه به طور موثر مانع از لخته شدن خون میشود.
*گیاهی تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف میکند.
*ویتامین C به بهبود، بازسازی و تقویت جداره غشاء مخاطی کمک میکند.
*ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن از بروز بیماریهای چشمی مانند آب مروارید، آستیگماتیسم و پیرچشمی پیشگیری میکند.