گوشت و پیاز را یک در میان به سیخ چوبی بکشید و نمک و فلفل بپاشید . کره را
در قابلمه روی شعله ی ملایم داغ کنید و پیاز خرد کرده را در آن تفت بدهید
تا طلایی شود . زردچوبه ، فلفل سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک چرخ بدهید .
سیخ های کباب را در قابلمه کنار هم بگذارید و چند دور در کره بغلتانید تا سرخ
شود . ماست را بزنید و روی کباب بریزید . در قابلمه را ببندید و 1-2 ساعت
به آرامی بپزید تا گوشت نرم شود . سر بزنید ، هرگاه لازم باشد کمی آب جوش
اضافه کنید . در پایان پخت کباب باید به روغن بنشیند .
کباب را با سیخ در دیس بچینید و با نان و چلو ساده یا کته بر سر سفره ی تان بگذارید.