1. پياز،فلفل سبز و گشنيز را در كاسه بزرگي مي ريزيم و بهم مي زنيم.
2. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه اي مي ريزيم و با همزن خوب هم مي زنيم.
3. مخلوط پياز را به تخم مرغ ها اضافه مي كنيم و خوب با هم مخلوط مي كنيم.
4. نمك را به آن اضافه كرده و هم مي زنيم.
5. 1 قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه بزرگي داغ مي كنيم. يك قاشق بزرگ از مايه برمي داريم و در ماهيتابه مي ريزيم.
6. املت را با حرارت ملايم سرخ مي كنيم. يك بار برمي گردانيم و با يك قاشق صاف روي ان را كمي فشار مي دهيم تا مطمئن شويم كه تخم مرغ پخته شده است (گردآوری : انجمن ناجی) تا وقتي كه املت طلايي رنگ شود.
7. بقيه مواد را به همين طريق مي پزيم. املت ها را كنار مي گذاريم و گرم نگه مي داريم تا وقتيكه بقيه مواد بهمين طريق تمام شود.