پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 10 الی 15 شاخه
نان ساندویجی........................................................ به تعداد لازم
سس هزار جزیره..................................................... 3 الی 4 ق غ
مغز گردوی کاملاً پودر شده........................................ 10 عدد
گوجه فرنگی سفت و مربعی خرد شده با پوست............ 3 عدد
طرز تهیه:
از هر قسمت مرغ به دلخواه میتوان استفاده کرد.
اگر از مغز کرفس استفاده کنیم بهتر است (گردآوری : انجمن ناجی)
قسمت سبز و سفید پیازچه را با هم خرد میکنیم.
ابتدا مرغ را آب پز میکنیم و یا خیلی ریز خرد میکنیم و در دستگاه غذاساز دستی تیغ دار خرد میکنیم. بعد تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. مرغ، کرفس، کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی و گردو را میریزیم و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و بعد جعفری را در همان زمان خرد میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم.
نباید به جای جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنیم و همینطور به جای پیازچه از پیاز استفاده نکنیم و همین موادی که گفته شده اینها را استفاده میکنیم تا طعم غذا عوض نشود.
بعد از جعفری، 4 ق سس به مواد اضافه کرده و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم بعد نان باگت را روی تخته کارمان با چاقوی اره ای برش میزنیم و بعد مواد را داخل نان قرار میدهیم و بعد باگت را به صورت اریب نصف میکنیم و داخل دیس میچینیم.
البته برای اینکه زیبا دیده شود برش میزنیم. هر یک نان برای یک نفر کافی است (گردآوری : انجمن ناجی)
نانها را همیشه باید با چاقوی اره ای برش بزنیم.
میتوانیم از هر نوع نان استفاده کنیم به جز نان سنگل و لواش و تافتون چون نمیشود مواد را داخل این نانها گذاشت.
مقدار پیارچه در این ساندویج بستگی به خودمان دارد که چقدر دوست داشته باشیم. اگر دوست داریم 20 شاخه و اگر نمیخواهیم زیاد باشه 10 شاخه کافی است (گردآوری : انجمن ناجی)
سس ساندویج هم نباید زیاد باشد با این مواد میتوانیم 5 الی 6 ساندویج درست کنیم.
گوجه فرنگی را باید کمی درشت خرد کنیم تا آب نیندازد.
جعفری و کاهو و کرفس را بعد از شستن میگذاریم تا آبشان کاملاً گرفته شود تا ساندویج آبدار نباشد.