گوشت گردن گوسفند باشد , اگر موجود بود , جگر سفید گوسفند پخته و چرخشده باشد , ادویه اصفهانی باشد , نان سنگك باشد .
گوشت را با 2 عدد پیاز و ادویه می گذاریم بپزد , جگر سفید را هم پس از پختن چرخ
و سرخ می كنیم , گوشت پخته شده را با 2 عدد پیاز باقی مانده چرخ می كنیم و
نمك و فلفل و زرد چوبه را به میزان لازمه و علاقه شخصی به گوشت اضافه می
كنیم و با هم مخلوط می كنیم , سپس در یك تابه كوچك و یا كفگیر مخصوص بریانی
اصفهانی , كمی روغن ریخته بطوریكه كف آن چرب و داغ شود , هر بریانی را به
اندازه همبرگر یا به شكل بیضی كف ظرف پهن می كنیم و روی حرارت می گیریم كمی
كه داغ شد روی یك تكه نان سنگك یك قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم كه فقط
نان كمی مرطوب شود , بعد دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان
بر می گردانیم و مقداری سبزی معطر ( ریحان , نعناع و ترخان خشك و پودر شده )
روی آن می ریزیم , در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده كنار بریانی
میریزیم .در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای 4 تا 6 نفر
کافیست .