طرز تهیه :
روغن را داغ كرده، فلفل و سير ريز شده را در آن كمي تفت ميدهيم، مرغ را به تكههاي مربع شكل خرد كرده و در روغن ريخته، همراه موادمان تفت ميدهيم. در ظرفي ماست، سركه، مايونز، گشنيز و نعناي ساطوري شده را مخلوط كرده، در اين هنگام روي حرارت متوسط، مرغ را سرخ ميكنيم تا روغن بياندازد.
روي مرغ نمك ميپاشيم سس آماده شده را روي آن ريخته، مخلوط ميكنيم. سپس تكه ذغالي را روي حرارت سرخ ميكنيم،
يك تكه فويل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، يك قاشق روغنمايع در آن ريخته و ذغال سرخ شده را در وسط فويل قرار داده، در ظرف را ميگذاريم، حرارت را خاموش ميكنيم بعد از سه تا چهار دقيقه، مرغ ما بوي ذغال را به خود گرفته و ميتوانيم در ظرف را برداريم.اين غذا را ميتوان با نان يا برنج سرو كرد.
نیدونم اجی ننوشته بود
اجی درست کن اگه خوشمزه بود منم درست کنم
سرم اینجا گرمه زیاد اشپزی نمیکنم
چه برسه غذاهای جدیدی که یاد گرفتم
این به ظاهر که خیلی خوشمزست
تا ببینیم چی خبر میاری برام
(۱۶-۱۱-۱۳۹۲ ۰۸:۵۳ عصر)'ققنوس' نوشته شده توسط: نیدونم اجی ننوشته بود
اجی درست کن اگه خوشمزه بود منم درست کنم
سرم اینجا گرمه زیاد اشپزی نمیکنم
چه برسه غذاهای جدیدی که یاد گرفتم
این به ظاهر که خیلی خوشمزست
تا ببینیم چی خبر میاری برام