انجمن علمی عمومی ناجی

نسخه‌ی کامل: دیابت و فلفل دلمه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
 
[تصویر:  najiforum_1_2775d.jpg]



*فلفل دلمه‌ای برای بیماران دیابت ی مفید است .

 *با کاهش تری گلیسرید باعث افزایش سوخت و ساز بدن می‌شود.

*منبع مهم ویتامین Aو C است . این 2 آنتی اکسیدان قوی که با رادیکال‌های آزاد بدن مقابله می‌کند، برای درمان بیماری‌های قلبی، التهاب مفصل و استخوان، آب مروارید و… موثر است .

*کپساسین موجود در فلفل دلمه‌ای، باعث تسکین درد می‌شود.

*کپساسین مانع از چسبیدن ماده سرطان‌زا به دی ان ای می‌شود و در نتیجه بدن را از سرطان محافظت می‌کند.

*خاصیت ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد.

*از پوست در مقابل پیری زودهنگام محافظت می‌کند.

*میزان بالای ویتامین C در این گیاه به طور موثر مانع از لخته شدن خون می‌شود.

*گیاهی تحریک کننده است و ناراحتی گوارشی مانند سوءهاضمه، زخم معده، قولنج، اسهال و نفخ بیش از حد را برطرف می‌کند.

*ویتامین C به بهبود، بازسازی و تقویت جداره غشاء مخاطی کمک می‌کند.

*ویتامین C و بتاکاروتن موجود در آن از بروز بیماری‌های چشمی مانند آب مروارید، آستیگماتیسم و پیرچشمی پیشگیری می‌کند.

*غرغره با آب این گیاه گلودرد را رفع می‌کند.

*برای شادابی و نرمی پوست مفید است .

*سرشار از خاصیت ضدالتهابی است .

*سرماخوردگی و تب را برطرف می‌کند.

*خاصیت ملین دارد.

 
لینک مرجع