بادمجان ۲ عدد
سیر ۲_۳ حبه
ماست پرچرب یک لیوان
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
نعنا یک ق چایخوری
گردوی خرد شده دو الی سه قاشق غذاخوری
ابتدا بادمجان ها را شسته بدون این که سر آن را جدا کنیم روی شعله پخش کن قرار می دهیم .شعله گاز را کم می کنیم .هردو الی سه دقیقه بادمجان ها را پشت ورو می کنیم .تا خوب مغز پخت شود .پوست بادمجان کاملا خشک شده وبه راحتی جدا می شود .بادمجان ها را ساطوری کرده وبا بقیه مواد خوب مخلوط می کنیم .برای تزیین روی ان نیز می توان از نعنای خشک وگردو خرد شده استفاده کرد .
این بورانی را اگر به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهیم خوش مزه تر و سفت تر می شود .
خوش مزه بودن این بورانی به خاطرکبابی شدن بادمجان هاست .اگر دوست نداشتید بادمجان ها را بخارپز کنید .
این هم یه بورانی دیگه که با سبزیجات کوهی واسفناج تهیه شده.
سبزیجات کوهی واسفناج رو آب پز کرده و با ماست ونمک وفلفل سیاه وپودر سیر وزنجفیل خوب مخلوط می کنیم .