طرز تهیه غور غوره
مواذ لازم غوره عسگری یا هر انگور بی دانه
نمک به مقدار لازم
سرکه سفید
ابتدا غوره را دانه می کنیم یا با قیچی به صورت خوشه های کوچک می بریم . غوره را شسته واجازه می دهیم کاملا خشک شود .غوره را در شیشه ریخته وسرکه ونمک را اضافه می کنیم . غوره ها باید در سرکه غوطه ور باشد .
روش دوم
میتوانیم از آب غوره نیز به جای سرکه استفاده کنیم بدین ترتیب که آب غوره را گرفته و5 دقیقه جوشانده وبا نمک روی غوره میریزیم بعد از گذشت 4 روز آن را در یخچال قرار می دهیم .
روش سوم (غوره شور )
در این روش ازآب نمک ونصف پیمانه سرکه به ازای هر کیلو غوره استفاده می کنیم این شور نیز بعد از 4 الی 5 روز باید در یخچال ویا جای خنک نگهداری شود .
برای جلوگیری از کپک شیشه ها را می جوشانیم وخوب خشک می کنیم .برای روی غوره ها از چند عدد برگ مو استفاده میکنیم .سرکه باید کاملا روی غوره ها را بپوشاند .
از این غوره (شور ) در خورش مسمای کدو وبادمجان استفاده می شود .