مواد لازم:
جو پوست کنده 1 پیمانه
شیر 1.5 لیتر
جعفری ساتوری شده 1پیمانه
هویج نگینی شده 3 عدد
قارچ نگینی شده 250 گرم
سینه مرغ پخته نصف عدد
نمک به میزان لازم
خامه 1 بسته
طرز تهیه:
جو را 1ساعت خیس کرده سپس میکوبیم وبا شیر میپزیم.بعد از لعاب انداختن جو مرغ ریش ریش شده و بقیه مواد به جز قارچ و خامه را اضافه میکنیم.بعد از پختن مواد قارچ را در 15 دقیقه آخر اضافه میکنیم.
بعد از پختن مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و با خامه تزیین میکنیم.