امروز بهتون یادمیدم که چطوری یک خورشت بادمجان خوشمزه درست کنید. """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" موادلازم برای 5نفر
گوشت گوسفندی درشت خوردشده اگه چندتاتیکه استخون هم داشته باشه که خورشتمون خوشمزه ترمیشه نیم کیلو
بادمجونا روپوست میکنیم ازوسط نصف میکنیم ومیگذاریم توی یه لگن که ازقبل توش آب نمک ریختیم اینجوری هم اگه بادمجوناتلخی داشته باشن گرفته میشه وهم وقت سرخ کردن روغن کمتری به خودش میگیره وهمچنین خوش طعم ترمیشه.
بعدازنیم ساعت ازداخل آب نمک درمیاریمشون بادستمال تمیزخشکشون میکنیم .
کمی روغن داخل ماهی تابه بریزین بزارین خوب داغ بشه سعی کنین بادمجونارواول ازسمتی که پوستشوکندین داخل روغن بزارین چون اینجوری روغن کمتری جذب میکنه من تجربه کردم.
حرارت متوسط باشه نه خیلی کم ونه خیلی زیاد.
دوطرف بادمجوناکه طلایی شداگه دوست ندارین غذاتون زیادچرب باشه داخل یه سبداستیل بزارین تاروغن اضافش خارج بشه .
وقتی تمام بادمجوناسرخ شد اوناروداخل یه ماهی تابه درداربچینین ویاقابلمه ...
گوجه هاروازوسط نصف کنین وروی بادمجونابچینین....
فلفل دلمه ای روهم حلقه حلقه کرده وروی اون میچینیم
دراین مرحله گوشت مادیگه پخته آب گوشت روروی بادمجون میریزیم کمی نمک میزنیم ومیگذاریم بادمجونابپزن زمان زیادی نمیبره حدودنیم ساعت ...