(اورگانو یا پونه کوهی و به جای آن می توانید از آویشن نیز استفاده کنید)
روغن جهت چرب کردن قالب مافین ................ مقداری
نمک و فلفل تازه
فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت (برای فرهای برقی 180 درجه سانتی گراد) از پیش گرم نمایید. قالب های 16 تایی مافین را با کمی روغن چرب نمایید.
نحوه تهیه:
1-
در ابتدا آرد را در کاسه ی بزرگی الک نمایید. سپس کدو حلوایی، کدو سبز، پنیر فتا، گوجه و پنیر چدار را اضافه نمایید، در صورت افزودن دانه بلوط آن ها را نیز بیفزایید. همه ی مواد را با هم مخلوط نمایید. و سپس یک سوراخ در وسط مواد ایجاد کنید
-
در کاسه ی جداگانه ای، شیر، کره ،تخم مرغ و سبزی جات معطر خشک شده را افزوده و توسط چنگال کاملا" هم بزنید. نمک و فلفل تازه را نیز به میزان طبع خود اضافه کنید. سپس این مواد را در وسط مخلوط اولی ریخته و با همدیگر فقط مخلوط کنید. از زیاده حد زدن پرهیز نمایید.
-
اکنون مواد مافین آماده شده را توسط قاشق درون قالب های مافین ریخته تا حدی که 2/3 قالب پر شود. زیرا حین پخت پف
می کنند. می توانید کمی از اورگانو خشک یا سبزیجات معطر دیگر روی مافین ها بپاشید.
-
قالب مافین آماده شده را به مدت حدود 15 تا 20 دقیقه در فر با میزان حرارت داده شده در توضیحات بالا قرار دهید. تا زمانی که مافین ها پف کرده و طلایی – قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کرده و در همان قالب به مدت 5 دقیقه خنک کنید. سپس روی توری سیمی قرار داده تا کمی خنک شده و آماده سرو شوند. در ظرف مورد نظر قرار داده و به دلخواه تزیین نمایید. چنانچه تمایل به نگهداری دارید می توانید در ظرف در بسته در یخچال و یا حتی در فریزر نگهداری کنید